Zonnestralen in juli over camping “De Drie Morgen”

Geplaatst: 07-08-2024

Er zijn maar weinig plekken in Nederland waar de zon zo prachtig over het land filtert als in de regio Zoetermeer bij camping “De Drie Morgen”. De zonnestralen hebben iets magisch, iets wat de ziel verwarmt en het hart verlicht. Elke dag brengt een nieuw schouwspel van licht en schaduw, een natuurwonder dat nooit verveelt.

De regio Zoetermeer bezit een uitgestrekt natuurgebied in het hart van Zuid Holland en  staat bekend om zijn gevarieerde veel al aangelegde polders en plassen. Eén belangrijk detail; in het broed seizoen moeten de honden aangelijnd zijn waar ook op gehandhaafd wordt. Het zijn de zonnestralen die over de polders en de camping gaan, de mistige ochtenden leggen een gouden gloed over de plassen die dit gebied daar door een speciale betovering geven.

Een ochtendwandeling door het landschap is een ervaring die je nooit vergeet. Vroeg in de ochtend, als de wereld nog stil is, breken de eerste zonnestralen door over de polders en verlichten de camping met dauwdruppels die als juwelen op het gras liggen. Het is een moment van pure magie, waarin de natuur tot leven lijkt te komen onder het zachte, warme licht.

De zonnestralen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van energie en vitaliteit. Ze nodigen uit tot buitenactiviteiten, of het nu gaat om wandelen, fietsen of gewoon genieten van een picknick op een zonnige plek. De zon geeft kracht aan de natuur en aan de mensen die ervan genieten op de camping.

Deze zonnestralen zijn een symbool van hoop en vernieuwing. Ze herinneren ons eraan dat na elke donkere nacht, een nieuwe dag aanbreekt, vol licht en mogelijkheden. Of je nu een fervent natuurliefhebber bent, een fotograaf op zoek naar het perfecte plaatje, of gewoon iemand die op zoek is naar rust en ontspanning, de zonnestralen op deze camping  bieden iets unieks en onvergetelijks. 

Dus trek eropuit, laat je betoveren door de schitterende Zuid Hollandse zonnestralen op camping “De Drie Morgen” en ontdek de schoonheid en sereniteit van dit prachtige natuurgebied. Elke straal licht is een geschenk van de natuur, klaar om door de camping gasten ontdekt te worden. 

Camping “De Drie Morgen” is er een met een zeer schoon sanitair, receptie/winkeltje, afval water en toilet schoonmaak ruimte, keurig onderhouden en de gratis wifi uiteraard. De plekken verhard en onverhard zijn voorzien van water en elektra. De prijzen zijn uitstekend net als het personeel.

Arnold Bergmans.

« Nieuws overzicht